POLÍTICA DE PRIVACITAT

D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem què, en acceptar la Política de Privacitat, doneu consentiment que l’Ajuntament de Barcelona tracti les vostres dades amb la finalitat de participar en aquesta activitat, d’acord amb el tractament de dades 195 – “Gestió de les activitats Culturals de Districtes (Centres Cívics, Tallers, Tallers de Cultura, Centres de Fabricació”. Aquest consentiment inclou la gravació en àudio/vídeo i la publicació de l’esdeveniment. 

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre aquestes. 

Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades a (espal) www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades.

Les vostres dades seran eliminades un cop complertes les obligacions legals derivades de la gestió de l’activitat. 

Així mateix, en compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació 34/2002 d’11 de juliol, us indiquem que en informar el camp “adreça electrònica” o “telèfon mòbil” ens autoritzeu a emprar aquests mitjans per la realització de comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada.

L’acceptació de la política de privacitat, garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades de caràcter personal que ens facilita com a usuari de www.redescubrintciutatvella.com, els quals seran tractats per Fuera de Campo Producciones S.L., com a encarregats del tractament d’aquestes, sent l’Ajuntament de Barcelona el responsable de les dades, d’acord amb el que es disposa en la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals.

La recollida i tractament de les dades personals té com a finalitat, llevat que s’indiqui altra cosa en els formularis del lloc web on es recapten les dades de l’USUARI, la gestió de la informació subministrada en les consultes i contractació de serveis.

Les dades sol·licitades a l’USUARI en els formularis del lloc web seran obligatoris llevat que s’indiqui el contrari en el corresponent formulari. El fet que l’usuari no introdueixi les dades personals que apareixen en el formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no es tramiti la seva sol·licitud.

Les seves dades no podran ser cedides a tercers sense el seu consentiment. Si per qüestions, exclusivament, operatives hem de compartir les seves dades amb tercers, l’informarem puntualment i de manera transparent a través del correu electrònic.

En marcar la casella d’acceptació en els formularis, l’usuari atorga el seu legítim consentiment perquè les seves dades siguin tractades d’acord amb les finalitats descrites en la Política de Privacitat.

Redescobrint ciutat vella

Rutes que redescobreixen establiments emblemàtics amb valor històric i/o patrimonial del districte de Ciutat Vella.

Amb el suport de:

Newsletter

No et perdis ni un sol detall! Subscriu-t'hi ara i comença el teu viatge virtual per Ciutat Vella.

Privacidad

TELÈFON

681 947 470

EMAIL
ADREÇA

Av. de l'Estatut 1-13 (La Clota Cotreball)
08035 Barcelona